Vi presenterar Solveig

Mattan Solveig är en specialprodukt formgiven av genierna på Inducum inredningsarkitekter och utformad som ett komplement till rumsavdelaren Ray, vilket Indicum tagit fram i samband med möbelskaparna på Karl Andersson & Söner.

Solveig består av sektioner i olika kvaliteter och färger enligt patchwork-principen från oss på Stoddard och är tänkt att fånga upp solstrålar som strilar genom spaljéerna på Ray. Solveig skapas dessutom av 100 % återbrukat spillmaterial i vår ateljé i Stockholm, vilket betyder att varje matta blir lite annorlunda och helt unik. Det finns dock fyra olika utföranden (för att passa olika kombinationer av Ray) och tre olika färgställningar (grön, beige och lila) framtagna av Indicum. Andra färger kan tas fram efter förfrågan, där vi på Stoddard och Indicum hjälper till att uppfylla era specifika önskemål.

För frågor kring Solveig, priser eller bara mer information kan ni höra av er till oss på info@stoddard.se.

Mer information om rumsavdelaren Ray och dess produktfamilj designad av Indicum inredningsarkitekter och producerad av Karl Andersson & Söner hittar ni hos Indicum respektive Karl Andersson.

 

Indicum Inredningsarkitekter är ett renodlat inredningsarkitektkontor som startades 2006 och har idag kontor i både Uppsala och Stockholm.

På Indicum är samtliga medarbetare utbildade arkitekter, med SIR-titel eller motsvarande, och man arbetar med alla områden som hör yrket till. Med sitt engagemang att driva på utveckling och innovation inom branschen har Indicum blivit ett av de ledande kontoren inom hållbarhet och inredningsarkitektur, där hållbarheten handlar om att skapa miljöer för människors välbefinnande inom ramen för de resurser vi har och med utgångspunkt i material som håller länge.

Som en del i hållbarhetsarbetet driver Indicum sedan tre år tillbaka det Vinnova-finansierade projektet ”Hållbar interiör” vilket är en övergripande miljömärkning som omfattar hela inredningsprojektet, från början till slut. Projektet har som mål att sätta en ny standard för hur en inredning värderas och hur rumslig gestaltning kan kopplas samman med cirkulära affärsmodeller och långsiktigt hållbara värden. För vidare info se www.hallbarinterior.se.