Nyheter i produktkatalogen för våren 2018

Låt dig inspireras av några av några av nyheterna från Object Carpet.

Object Carpet fortsätter sin inslagna väg gällande den s.k. SL-Tile-trenden. Dvs självläggningsplattor av klassisk storlek (50×50 cm) med samma positiva produktfunktioner som matta på rulle och som är av samma höga klass. Nästan samtliga produktnyheter går att få som självläggningsplattor.

Dessutom gläds vi åt att samtliga åtta kvalitéer i nya kollektionen ”Places Of Origin” är gjorda av 100 procent återvunnet ECONYL®-garn. Kvaliteterna uppfyller dina krav på hållbart och slitstarkt textilgolv i balans med naturen.

Den nya kollektionen ”Places of Origin” består av kvalitéerna Arctic, Area, Canyon, Dune, Field, Forest, Ocean och Reef. Läs mer om dem här.

Bland övriga nyheter hittar vi Stella, vars spräckliga ytmönster är gjort av spunnen fiber. Vi finner även Weave där unik vävteknik kombineras med fint glänsande garn som skapar en originell vävd struktur.

Alla Object Carpet-kvaliteter är fria från bitumen, latex och PVC och har ”Blue Angel”-märkning. Eftersom dessa mattor binder fint damm är de också lämpliga för allergiker.